14.5.13

best neutral palettes part1. Naked palette

Στο μακιγίαζ μου τόσο καθημερινά όσο και για βράδυ προτιμώ πιο φυσικές αποχρώσεις σκιών στα μάτια και κρατάω το χρώμα για τα χείλη. Αυτές λοιπόν είναι οι παλέτες που χρησιμοποιώ πιο πολύ και οι αγαπημένες μου σκιές σε κάθε μία απο αυτές.
These are my neutral palettes and the shades that i like most.

best neutral palettes

Naked by Urban Decay, Naked Basics by Urban Decay, Too Faced Natural Eye palette, Mac Fabulously Festive Face kit/Warm (LE)

NAKED by URBAN DECAY:


Πριν 2 χρόνια επικρατούσε μία φρενίτιδα με αυτή την παλέτα! Είχε κάνει πολλές φορές sold out, στην Ελλάδα δεν κυκλοφορούσε, στο E-bay την έβρισκες σε τριπλή τιμή συν τα μεταφορικά και μετα την έβγαλαν και κάποια ευρωπαϊκά online shops τα οποία έκαναν κάνα τρίμηνο να στην στείλουν γιατί δεν είχαν αποθέματα...έτσι την απέκτησα και εγώ αλλά χαλάλι την ταλαιπωρία! Την πήρα και ηρέμησα και εγώ και το πορτοφόλι μου γιατί είχα πάρει αμπάριζα όλες τις σκιές της MAC.

Naked by Urban Decay
Καλύπτει μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων καφέ-μπρονζέ (8 σκιές) και έχει και 2 μπεζουλί (Virgin & Sin) και 2 πιο βραδινές να τις πω? βραδινές θα τις πω (Creep & Gunmetal). Σύνολο 12 σκιές οι 9 με αρκετό shimmer το οποίο όμως δεν με χαλάει :) 

Naked by Urban Decay


Naked by Urban Decay

Naked by Urban Decay

Οι αγαπημένες μου σκιές από αυτή την παλέτα είναι οι Sidecar, Toasted και Hustle:
My favorites eyeshadows from this palette are Sidecar, Toasted and Hustle:

Sidecar eyeshadow from Naked palette

Toasted and Hustle eyeshadows from Naked palette

Swatches Sidecar, Toasted, Hustle

Άξιζε η αγορά της? Ναι! Πολύ καλές σκιές με μεγάλη διάρκεια και καλύπτεσαι μια και καλή από καφέ-μπρονζέ σκιές. Μαζί με την παλέτα είχε και το prime potion σε μικρή συσκευασία (πολύ καλό αλλά παραμένω πιστή στα MAC paints peintures) και ένα πινέλο το οποίο είναι χάλια για να βάζεις τις σκιές αλλά είναι τέλειο για το κονσίλερ.  

post signature

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you for reading